Příprava na ŠŠ s ČT-edu

Dobrý den,

vkládám dopis z ČT-edu i s odkazy. Třeba se někomu bude hodit.

S přáním hezkých dnů

Kateřina Fuchsová

______________________________________________________________

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

jistě se na Vás nyní ze všech stran valí nabídky na pomoc s přijímačkami pro Vaše žáky. Váhali jsme, zda se k nim přidat a poslat Vám další takový e-mail. Ale nakonec jsme si řekli, že to zkusíme, protože:

Videa, pracovní listy a další materiály, které jsme na ČT edu poslední měsíce chystali, jsou dostupné na pár kliků, bezplatné, bez registrace, bez reklam a hlavně věříme, že mohou být užitečné.

Jejich součástí je například i nový cyklus Nebojte se matematiky, ve kterém lektoři vysvětlují možná řešení vybraných problematických úloh z přijímačkových testů minulých let.

Víme, že je to jen dílek do skládačky komplexní přípravy na přijímací zkoušky. I tak bychom Vás chtěli poprosit, zda byste mohl/a tento e-mail přeposlat pedagogům, kteří se na Vaší škole s žáky na zkoušky připravují. Nebo dát žákům vědět na školním webu či jiné platformě, že na ČT edu mohou dílčí pomoc najít.

Moc za to děkujeme.

A pokud byste pro nás měl/a tipy na to, co bychom mohli na ČT edu pro školy udělat, budeme za ně opravdu rádi. Náš e-mail je ctedu@ceskatelevize.cz.

Děkujeme mnohokrát.

S pozdravem

Alžběta Plívová a tým ČT edu

Příspěvek byl publikován v rubrice Důležité informace a jeho autorem je 1trida. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

(Spamcheck Enabled)